26. marras, 2019

Kovaa peliä TES-neuvotteluissa

Työnantajan esitykset ovat koventuneet ja härskiintyneet nopeassa tahdissa, tie minkä avasi edellisen hallituksen pääministeri, monen tahon tukemana. Suostuttiin asioihin, jotka edestämme nyt löydämme. Itse ainenkin tästä jo silloin 2015-2018 kirjoitin paljon ja vastustin somessakin. Moni oli jo silloin valmis toimiin. Ymmärrettävää on kuitenkin se että lakkoja ei tule kevyesti käyttää aseena. Se onkin se viimeinen keino.  Tällä erää kävi hyvin paljon on vielä edessä, eikä vaurioitta selviä tulevista kriisesistä kukaan.

Nyt SDP:tä kampitetaan kaikin voimin, jotta kaikki tulevat korjaukset saataisiin mitätöityä simpplisti sillä. Oikeistomedia tekee kovasti töitä, horjuuttaakseen ihmisten uskoa pääministeriin ja puolueeseen. Korjaustyö on vasta alussa joten nyt pidetään yhteinen rintama eikä anneta pahanpuheiden vaikuttaa. 

Kaikki keinot käytetään jotta saadaan uskottavuutta heikennettyä. Nyt sitä medialukutaitoa tarvitaan sekä pohdintaa mikä on totta ja mikä ei ole totta. Tämä on pudotuspeliä kansan kustannuksella. Toinen puoli on sitten se, ettei pidä valehdella.