ELVIS R.I.P s.21.6.2011 - k.23.5.2017

😥Ehkä elämäni yksi kurjimmista päivistä oli tänään. Tyttäreni melkein kuusi vuotta sitten ottama Elvis-kissa, joka oli meidän tärkeä perheenjäsen, sai jonkin sortin myrkytyksen jostain mitä söi tai joi ulkona ja kahden vuorokauden sisään lamaantui täysin ja minun oli vietävä Elvis eläinlääkäriin nukutettavaksi.

Hautaamme Elviksen, kun lähden töistä tänään kotiin Tomin ja Tuukan kanssa. Tiia ei edes ole nähnyt Elvistä kun viimeksi 6.1.17 kun kävi kotona lomalla, opiskelijavaihdosta Englannista, sekin on raskasta tietää. Elvis oli rakas meille ja oli tosi raskasta päättää sen ihana kissan elämä, joka oli ihan alkuvaiheessa. Elvis oli niin ihmisystävällinen, seurallinen, vastaanottavainen, halusi osallistua kaikkeen, Ikinä en kuvitellut joutuvani sellaisen päätöstä tekemään. Ikävä on suunnaton, vain se, että kissoja on meillä toinenkin, suo aavistuksen lohtua vaikkei tuokaan Elvistä takaisin. Vielä me näemme.

❤💔

Uusimmat kommentit

20.11 | 15:29

Säilytettävä ehdottomasti!

20.01 | 05:09

Kiitos Satu, kirjoitat tärkeää asiaa, kumpa päättäjät heräisi "ruususen unesta".Koskaan ei ole liian myöhäistä.

09.10 | 03:58

Satu, ESS 9.10.2019. Harmi, että et ole parempi kaveri Antin kanssa. Siellä isommalla tasolla on kavereista huolehdittu palkkaamalka heitä huuhaa-virkoihin kansan kustannuksella.

08.03 | 16:59

Varmasti muutos on paikallaan, tosin Kokoomus Lahdessa on isoin puolue ja jälki sen mukaista. Ensisijaisesti auttaa kun uusia valtuutettuja valitaan, se muuttaa jo ajatusmaailmaa lähtökohtaisesti.

Jaa tämä sivu